Summer Special: Buiten dansen

Volgende keer

Zomer 2022!
locatie: Rhijnauwen, Bunnik

Het zit er weer op!

De Summer Special op maandag is afgesloten met heerlijke lessen in Rhijnauwen onder begeleiding van Sidy, Mohamed en Ramon. Dank aan allen die enthousiast de wormpjes uit het gras hebben gedanst.

Tot volgende zomer!

Summer Special

Na een succesvolle zomer in 2020, gaan we verder met de buitenlessen in Rhijnauwen!

Onder muzikale begeleiding van de enthousiaste Sidy en Alias geeft John elke maandagavond 2 lessen Afrikaanse dans. Op het gras, onder de eindeloze Hollandse lucht en hopelijk in de zon, met net zulk mooi weer als vorig jaar.

En mocht het regenen, dan kunnen we altijd terecht in het Muziekhuis Lombok.

Lees hieronder verder!

Inschrijfformulier buiten dansen

Lesinformatie

Wat: elke les leer je een nieuwe Afrikaanse dans, zodat je altijd kunt instromen. We halen het ritueel eraf en genieten van de explosieve dans, het ritme en de interactie met de percussionisten!

Wanneer: van 5 juli t/m 23 augustus 2021.
Les A 19.00-20.15 uur en les B 20.15-21.30 uur.
Beide zijn losse lessen en toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Waar: ‘Weide tot Vermaeck’ in Rhijnauwen, Bunnik bij mooi weer. Voor de zekerheid, bij wisselvallig weer vind je elke maandag om uiterlijk 16.00 uur bovenaan op deze pagina de locatie waar het doorgaat.
Als het buiten nat is dansen we in Muziekhuis Lombok in Utrecht (gratis parkeren) en verzorgt John de muziek.

Bereikbaarheid: vlakbij Utrecht op fietsafstand met voldoende gratis parkeermogelijkheid voor auto’s.

Kosten: 14 euro per les. Dit kun je betalen middels een Tikkie of contant voorafgaand aan de les.

Inschrijfinformatie

Het zijn losse lessen (geen cursus) en je kunt telkens voor maximaal 2 lessen vooruit inschrijven. Per les laten we maximaal 18 dansers toe. (Dit doen we om zoveel mogelijk mensen een kans te bieden om mee te doen en het creëert ruimte voor nieuwe mensen die willen instromen.)

Als de les vol is, zetten we je op de wachtlijst. Komt er een plekje vrij dan appen/sms’en/bellen we je, dus hou je telefoon in de gaten.

Je krijgt een bevestigingsmail of een mail dat je op de wachtlijst staat.
Geen bevestiging = geen deelname.

De les gaat door met een minimum van 7 dansers; indien nodig voegen we groepen samen. Je krijgt dan uiterlijk zondagavond een mailtje.

Schrijf je in door het formulier in te vullen of een mail te sturen naar info@studiolionpaw.nl met daarin:
je voor- en achternaam, datum van de gewenste les(sen), les A of B en je mobiele telefoonnummer – hierop ontvang je een tikkie voor de betaling en eventueel bericht als er een plekje is vrijgekomen op de wachtlijst.

Praktische info, betaling en annulering

Praktische informatie
  • Adres Rhijnauwen: als je met de auto komt, voer het volgende adres in in je navigatie: Rhijnauwenselaan 16, 3981 HH Bunnik. Dat is het Theehuis waar je je auto gratis kunt parkeren. Het veld ligt er schuin tegenover, met een grote fietsenstalling (omcirkeld op het kaartje hierboven). We willen dansen op het grasveld ernaast, maar omdat het een openbare ruimte is en er andere gebruikers kunnen zijn, zoeken we eventueel ergens anders op het veld een plekje.
  • Adres Muziekhuis Lombok (alleen als het buiten nat is): Makassarstraat 84, 3531 VN Utrecht met gratis parkeren op eigen terein.
  • Het terrein kan een beetje ongelijk zijn, let op je enkels en neem eventueel schoenen mee.
  • Neem water mee en laagjes kleding, je gaat lekker zweten en het kan buiten snel afkoelen.
  • Er is geen wc, douche of omkleedgelegenheid.
  • Meedansen is op eigen risico.
Betaling en annulering 
  • Je betaling moet uiterlijk de zondag ervóór om 17.00 uur binnen zijn om je plek definitief te maken. Laat het even weten als je contant wilt betalen.
  • Als je je aanmelding wilt annuleren, meld je dan af via sms of app naar Froukje: 06 – 302 302 87 uiterlijk maandag 12:00 uur, zodat we nog mensen van de (eventuele) wachtlijst kunnen benaderen. Als we je plek niet kunnen weggeven, dan volgt geen vergoeding van je lesgeld.
 Let op:
  • Inschrijving vooraf is verplicht. Om te grote groepen te voorkomen is het niet wenselijk om op het laatste moment aan te haken.
  • We behandelen inschrijvingen op volgorde van binnenkomst per mail en alleen individuele inschrijvingen, dus geen groepsaanmeldingen. Vertel je vriend(inn)en voor welke les jij je hebt aangemeld! 

Uiteraard rekenen we op je gezonde verstand en dat je bij klachten thuis blijft.

Let’s make this summer special and enjoy it together!