Dansen in tijden van Covid-19

 

Update: 19 februari 2022

Naar aanleiding van de persconferentie van 15 februari zijn er weer versoepelingen van kracht. Deze gelden ook voor deelnemers aan sport en cultuur. Iedereen vanaf 18 jaar heeft van 18 t/m 24 februari een coronatoegangsbewijs (CTB) nodig om toegang te krijgen tot een dansschool. Je hoeft geen mondkapje te dragen op de locatie. Vanaf 25 februari is het CTB niet meer nodig. 

Heb je geen QR-code, dan kun je een afspraak maken voor een gratis test via www.testenvoortoegang.org.

De maatregelen voor onze sector lees je op de website van de rijksoverheid.

Heb je klachten, blijf dan thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je gevaccineerd bent.

Studio LionPaw zorgt voor voldoende frisse lucht en ventilatie in de zalen. 

Wij gaan er van uit dat iedereen een zo veilig mogelijke omgeving wil voor zichzelf en de community, en daarnaast de zorg wil ontlasten en lockdowns voorkomen. Wees verantwoordelijk en neem geen onnodige risico’s.

Tijdens deze continue veranderende periode doen we ons uiterste best om je goed te informeren en de lessen zo optimaal mogelijk te organiseren. Wij volgen de maatregelen op en verwachten dat ook van jou.

Onze maatregelen: 

  • Houd je bij je bezoek aan de cursuslocatie aan de richtlijnen van het RIVM.
  • We laten een maximum aantal dansers toe per les, zodat we voldoende ruimte hebben om vrij te bewegen.
  • De zalen worden geventileerd en krijgen verse lucht aangevoerd van buiten.
  • Bij klachten die zouden kunnen wijzen op Covid-19 (zoals neusverkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, koorts, benauwdheid etc.) vragen we je thuis te blijven.
  • Lessen missen door thuisblijven in verband met bovenstaande klachten is je eigen risico en valt daarmee buiten het recht op restitutie van gemiste lessen.
  • Bij aangescherpte coronamaatregelen door de overheid zijn er twee mogelijke scenario’s voor de voortzetting van een cursus:
    1. De cursus wordt eventueel afgelast als deze na 3 weken niet hervat kan worden. Het resterende cursusgeld kan worden gerestitueerd, dit kun je schriftelijk aanvragen. Hiermee ga je akkoord bij inschrijving voor de betreffende cursus.
    2. Je cursus wordt eventueel online vervolgd en weer voortgezet op locatie als de maatregelen worden versoepeld. Er vindt geen restitutie plaats van het cursusgeld. Hiermee ga je akkoord bij inschrijving voor de betreffende cursus.

We volgen zoveel mogelijk het protocol van Dansondernemers Nederland, waarbij Studio LionPaw is aangemeld. Het protocol is een uitwerking van de RIVM-adviezen. Wil je meer weten, download het protocol hier.