Feesten in Afrika betekent dansen

 

De code is dat iedereen danst, niemand kijkt toe.

De uitbundige manier van bewegen en het ritmegevoel symboliseren de levenswijze van Afrikanen.

Wil je weten hoe dat zit?

Ervaar Ubuntu door samen te dansen! 

Studio LionPaw biedt workshops voor teambuildingsactiviteiten, verjaardagen, vrijgezellenfeestjes etc. Organiseer je een feest, heb je een datum of alleen een vaag idee, neem contact op voor de mogelijkheden!

 

 

Afrikaanse dansworkshop

Deze workshop is de perfecte kans je collega, vriend(in) of medestudent eens op een andere manier te ontmoeten.

Je leert een traditionele dans uit Afrika, bijvoorbeeld een oogstdans, of een dans voor initiatie, bruiloft of genezing. John legt uit wat het ritueel betekent maar je gaat vooral lekker bewegen! 

Iedereen kan meedoen, met of zonder danservaring. 

Niemand heeft een vaste plaats, formaties wisselen en iedereen is daarbij even kwetsbaar. Juist door gezamenlijk in het verhaal van de dans te komen, waarbij iedereen een gelijk aandeel heeft zal de sfeer steeds losser worden. Vooral het ‘samen-doen’ staat centraal.

Omhels het feit dat je samen danst en bejubel de échte ontmoeting!

 

Workshop aanbod

John Kayongo geeft regelmatig workshops via Studio LionPaw. Klanten zijn onder meer basisscholen, middelbare scholen, hogescholen, universiteiten, non-profit organisaties, bedrijven en vrijgezellenfeestjes. De workshops zijn een perfecte manier om samen iets te vieren en elkaar te ont-moeten.

Lees bij Over John wat studenten en opdrachtgevers zeggen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, heb je vragen over beschikbaarheid en boekingen? Een combinatie maken van verhalen vertellen en dansen? Of zoek je nog een DJ? Met zijn Afro/funk/soul muziekcollectie krijgt hij iedereen op de dansvloer.
Neem contact op,  John denkt graag met je mee!

Daarnaast nodigt Studio LionPaw regelmatig verschillende gastdocenten uit voor workshops. Op onze agenda vind je regelmatig nieuwe activiteiten.

Interesse?

John is een veelgevraagde dansdocent en geeft al jarenlang workshops door het hele land. Hij geeft al zijn energie aan de groep en dat merk je, iedereen doet vanzelf mee!

Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Foto: Music+ Academy, fotograaf Jeroen Brokkelkamp
Have a Question?