Workshops

Feesten in Afrika betekent dansen. De code is dat iedereen danst, niemand kijkt toe. De uitbundige manier van bewegen en het ritmegevoel symboliseren de levenswijze van Afrikanen.

Studio LionPaw biedt workshops aan, gegeven door John Kayongo en verschillende gastdocenten. Klik op de links hieronder voor meer informatie.

Workshops Studio LionPaw

Workshop John

Workshop Afro/moderne dans door Shafiki Sseggayi

Een reis door moderne dans, geïnspireerd door traditionele Afrikaanse bewegingen!
Shafiki Sseggayi uit Uganda geeft op zaterdag 15 februari in Utrecht een workshop Afro/moderne dans. Laat je verrassen door zijn unieke stijl en energie!

Met veel genoegen nodigt Studio LionPaw Shafiki Sseggayi uit, een getalenteerd danser uit Uganda die vele harten heeft veroverd met zijn optreden in ‘So You Think You Can Dance’ in Nederland, 2011. Door zijn kracht, energie, overgave en bescheidenheid maakte hij grote indruk op jury en publiek.
Daarna heeft hij de opleiding Jazz & Musical met succes voltooid aan de Academie voor Theater en Dans.
In Uganda danste hij al in diverse gezelschappen en maakte hij choreo’s. Hij werkt samen met Jambo Afrika en het Johannes Wieland Tanztheater in Kassel.
Zijn lessen zijn naast een zeer goede workout ook vooral veel fun.

Omschrijving workshop
De workshop is een rijke en krachtige fusie tussen traditionele Afrikaanse dans en Shafiki’s eigen stijl. Zijn doel is om het power-house van beweging grondig te verkennen en de kracht van de beweging te ontdekken, met veel aandacht voor de wervelkolom en een intens contrast tussen snelheid en vertraging van de beweging.

https://vimeo.com/314595104

Inschrijfinformatie 
Datum en tijd: zaterdag 15 februari van 13.00-15.00 uur.
Plaats: Gymzaal Weerdsingel WZ 22, 3514 AA Utrecht. Kleedkamers aanwezig. Er is betaald parkeren, parkeergarage Paardenveld is vlakbij en het is minder dan 10 minuten lopen vanaf Utrecht CS.
Prijs: 25 euro als je inschrijving en betaling ontvangen is vóór zaterdag 1 februari. Daarna of bij contante betaling ter plekke, kost de workshop 30 euro.
  • Meld je aan door een mail te sturen naar john@studiolionpaw.nl.
  • Je inschrijving is compleet als het bedrag van 25 euro vóór zaterdag 1 februari ontvangen is op bankrekening NL21INGB0005076719 t.n.v. Studio LionPaw. Zet in de omschrijving je voor- en achternaam.

 

Workshops Studio LionPaw

Feesten in Afrika betekent dansen. De code is dat iedereen danst, niemand kijkt toe. De uitbundige manier van bewegen en het ritmegevoel symboliseren de levenswijze van Afrikanen.

Wil je weten hoe dat zit? Studio LionPaw organiseert workshops voor teambuildingsactiviteiten, verjaardagen, vrijgezellenfeestjes etc. Ervaar Ubuntu door samen te dansen!

Deze workshop is de perfecte kans je collega, vriend(in) of medestudent eens op een andere manier te ontmoeten. Niemand heeft een vaste plaats, formaties wisselen en iedereen is daarbij even kwetsbaar. Juist door gezamenlijk in het verhaal van de dans te komen, waarbij iedereen een gelijk aandeel heeft zal de sfeer steeds losser worden. Vooral het ‘samen-doen’ staat centraal. Omhels het feit dat je samen danst en bejubel de échte ontmoeting!

Kijk bij Over John Kayongo naar opdrachtgevers en wat anderen zeggen over John.