Feesten in Afrika betekent dansen

De code is dat iedereen danst, niemand kijkt toe. De uitbundige manier van bewegen en het ritmegevoel symboliseren de levenswijze van Afrikanen.

Wil je weten hoe dat zit? Studio LionPaw organiseert workshops voor teambuildingsactiviteiten, verjaardagen, vrijgezellenfeestjes etc.

Ervaar Ubuntu door samen te dansen!

Deze workshop is de perfecte kans je collega, vriend(in) of medestudent eens op een andere manier te ontmoeten. Niemand heeft een vaste plaats, formaties wisselen en iedereen is daarbij even kwetsbaar. Juist door gezamenlijk in het verhaal van de dans te komen, waarbij iedereen een gelijk aandeel heeft zal de sfeer steeds losser worden. Vooral het ‘samen-doen’ staat centraal. Omhels het feit dat je samen danst en bejubel de échte ontmoeting!

 

Workshop aanbod

John Kayongo geeft regelmatig workshops via Studio LionPaw. Klanten zijn onder meer basisscholen, middelbare scholen, hogescholen, universiteiten, non-profit organisaties, bedrijven en vrijgezellenfeestjes. De workshops zijn een perfecte manier om samen iets te vieren en elkaar te ont-moeten.

Lees bij Over John wat studenten en opdrachtgevers zeggen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, heb je vragen over beschikbaarheid en boekingen? Een combinatie maken van verhalen vertellen en dansen? John denkt graag met je mee.

Daarnaast nodigt Studio LionPaw regelmatig verschillende gastdocenten uit voor workshops. Lees hieronder verder voor het aanbod.

Workshops op zondag 31 januari (VOL!)

Maak je alvast klaar voor na de lockdown, want dan kun je al die lockdownkilo’s eraf dansen in Utrecht tijdens twee daverende workshops van Kalungi!

Kalungi komt uit Uganda en is een energieke danser, muzikant en een warme persoonlijkheid.
Hij danste en speelde als muzikant in Ndere Troup in Kampala, Uganda en heeft een weeshuis opgericht waar theater en dans (naast onderwijs) een belangrijke rol vervullen in het leven van de kinderen. Ook is hij de afgelopen jaren een zeer plezierige gids geweest op de culturele reizen die Studio LionPaw organiseert.

  • In de percussieworkshop leer je spelen zoals traditiegetrouw voor het koningshuis van de Baganda stam wordt gespeeld. Je speelt op originele Ugandese drums – anders dan een djembé, je trommelt met stokken.
  • In de dansworkshop leer je een traditionele dans uit Uganda. Deze workshop wordt begeleid met live percussie!

Beide workshops zijn VOL! Je kunt alleen nog inschrijven voor de wachtlijst

De workshops zijn afzonderlijk te boeken of maak een combi voor een heerlijke zondag vol dans en muziek! Alle workshops zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Reken op een energieke, vrolijke sfeer, vergeet de donkere dagen en ga mee op reis naar een warm en gastvrij Afrika!

Kalungi Israel
Inschrijfinformatie Workshops Kalungi Israel

Datum: zondag 31 januari 2021

Percussie: 11.00 – 13.00 uur
Dans: 13.30 – 15.30 uur

Plaats: Muziekhuis Lombok, Makassarstraat 84, 3531 VN, Utrecht. Er is geen kleedkamer aanwezig.

Aanmelden: Vul het inschrijfformulier in. Inschrijven is verplicht vanwege corona-maatregelen en beperkte capaciteit.

Je inschrijving is compleet als je inschrijving en betaling uiterlijk zaterdag 12 december ontvangen is op bankrekening NL21INGB0005076719 t.n.v. Studio LionPaw.
Zet in de omschrijving je voor- en achternaam.

Early bird: 30 euro voor 1 workshop en 55 euro voor 2 workshops bij betaling tot en met zaterdag 12 december 2020.
Late bird: 35 euro voor 1 workshop en 65 euro voor 2 workshops bij betaling na 12 december.

Ervaar Ubuntu door samen te dansen!