Update: we starten op 10 juli!

Meer info volgt

Summer Special

De afgelopen jaren hebben we een aardige traditie opgebouwd met in de maanden juli en augustus supergezellige en intensieve lessen, in cursusverband en als losse lessen. Deze Summer Special zetten we voort, we hopen op weer een mooie zomer!

Buiten dansen
Op maandag bij mooi weer dansen we buiten op het gras, onder de eindeloze Hollandse hemel en hopelijk in de zon. Onder muzikale begeleiding van enthousiaste percussionisten geeft John Kayongo elke maandagavond 1 of 2 intensieve lessen Afrikaanse dans.

Dit zijn losse lessen. Bij slecht weer kunnen we terecht in Muziekhuis Lombok, waar je gratis kunt parkeren.

Binnen dansen
In augustus kun je op woensdagavond een cursus van 4 lessen volgen. Deze lessen zijn binnen in een zaal. Voor als je niet op vakantie gaat, je je conditie op peil wilt houden of gewoon omdat je ervan geniet!
Mocht het weer tegenvallen, dan ben je in elk geval wekelijks verzekerd van een fijne dansles en goede work-out.

= Onderstaande data zijn nog even onder voorbehoud =

buiten: op 10 en 17 juli, 7, 14, 21 en 28 augustus 2023 (losse lessen)

binnen: op 9, 16, 23 en 30 augustus 2023 (cursus)

p

Lesinformatie buiten

Wat: elke les leer je een nieuwe Afrikaanse dans, zodat je altijd kunt instromen. We halen het ritueel eraf en genieten van de explosieve dans, het ritme en de interactie met de percussionisten.

Wanneer: maandag 10 en 17 juli, 7, 14, 21 en 28 augustus.
Les A 19.00-20.15 uur en
Les B 20.15-21.30 uur.
De lessen zijn (vooraf) los te boeken en toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Waar: Rhijnauwen, Bunnik bij mooi weer. Bij slecht weer of te nat gras, dansen we in Muziekhuis Lombok en verzorgt John de muziek.

Kijk bij wisselvallig weer op maandag rond 16.00 uur op de site, bovenaan deze pagina vind je de locatie waar het doorgaat. Op alle locaties is parkeren gratis.

Kosten: 14,50 euro per les. Dit kun je voorafgaand aan de les betalen middels een Tikkie of contant ter plekke.

Lesinformatie binnen

Wat: een blok van 4 lessen traditionele Afrikaanse dans.
In deze cursus is er tijd voor verdieping in de dans en leer je een dans uit Oost-, Midden- of Zuid-Afrika, of verrast John je met een urban mix. 

Wanneer: woensdag 9, 16, 23 en 30 augustus van 19.00-20.15 uur.
Deze lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.

Waar: NTB.
Optie: Theaterzaal Wilde Westen (lekker koel) en gymzaal Franz Schubertstraat 20 in Oog in Al. Gratis parkeren bij deze locaties.

Kosten: 58 euro. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met een betaallink.

Praktische informatie buiten dansen

 • Adres Rhijnauwen: als je met de auto komt, voer het volgende adres in in je navigatie: Rhijnauwenselaan 16, 3981 HH Bunnik. Dat is het Theehuis waar je je auto gratis kunt parkeren. Het veld ligt er schuin tegenover, met een grote fietsenstalling. We willen dansen op het grasveld ernaast, maar omdat het een openbare ruimte is en er andere gebruikers kunnen zijn, zoeken we eventueel ergens anders op het veld een plekje.
 • Adres Muziekhuis Lombok (alleen als het buiten nat is): Makassarstraat 84, 3531 VN Utrecht met gratis parkeren op eigen terein.
 • Het terrein kan een beetje ongelijk zijn, let op je enkels en neem eventueel schoenen mee.
 • Neem water mee en laagjes kleding, je gaat lekker zweten en het kan buiten snel afkoelen.
 • Er is geen wc, douche of omkleedgelegenheid.
 • Meedansen is op eigen risico.
Inschrijven:
 • Schrijf je in door het formulier in te vullen of een mail te sturen naar info@studiolionpaw.nl met daarin: je voor- en achternaam, datum van de gewenste les(sen), les A of B en je mobiele telefoonnmmer – hierop ontvang je een Tikkie voor de betaling van de buitenlessen.
 • Tip: anders dan voorgaande jaren kun je je nu voor alle lessen inschrijven (en betalen), dan ben je verzekerd van een plek. 
 • Inschrijving vooraf is verplicht. Om te grote groepen te voorkomen is het niet wenselijk om op het laatste moment aan te haken. Per les laten we maximaal 18 dansers toe.
 • We behandelen inschrijvingen op volgorde van binnenkomst per mail en alleen individuele inschrijvingen, dus geen groepsaanmeldingen. Vertel je vriend(inn)en voor welke les jij je hebt aangemeld! 
 • Als de les vol is, zetten we je op de wachtlijst. Komt er een plekje vrij dan appen/bellen we je, dus hou je telefoon in de gaten. 
 • Je krijgt een bevestigingsmail of bericht dat je op de wachtlijst staat. Geen bevestiging = geen deelname. 
 • De les gaat door met een minimum van 8 dansers; indien nodig voegen we groepen samen. Je krijgt dan uiterlijk zondagavond een mailtje. 
Betaling en annulering 
 • Je betaling moet uiterlijk de zondag ervóór om 17.00 uur binnen zijn om je plek definitief te maken. Laat het even weten als je contant wilt betalen.
 • Als je je aanmelding wilt annuleren, meld je dan af via sms of app naar Froukje: 06 – 302 302 87 uiterlijk maandag 12:00 uur, zodat we nog mensen van de (eventuele) wachtlijst kunnen benaderen. Als we je plek niet kunnen weggeven, dan volgt geen vergoeding van je lesgeld.

Sidy en Alias

Inschrijfformulier Summer Special

Let’s make this summer special

and enjoy together!

In juli en augustus ben je welkom om mee te dansen en te genieten van warme Afrikaanse klanken.

Meld je tijdig aan via het inschrijfformulier!